KONTRASTFYLDT EFTERÅR

Under alle omstændigheder så skal du helt sikkert hygge dig, og hvad er mere hyggeligt end at fylde boligen med lækre puder og plaider i varme farver og bløde naturmaterialer - alt sammen noget der luner på en mørk efterårsaften. Til denne sæson har vi sat fokus på mørke og mættede farver og og rene materialer som silke, hør, uld og naturligvis cashmere.

 

 

VELOUR og struktur


Som du nok har bemærket så er velour kommet for at blive, og udvalget bliver større og mere varieret for hver sæson. lad os udfordre dig på farver og former!

Her er den runde velourpude i en varm okkerfarve med brun læder piping kant kombineret med en blød strikpude i lækker cashmere fra Aiyiau.

 

 

Mønstre skaber magi


Vær ikke bange for at mixe hellere end at matche, for det er i kontrasterne at magien opstår. Se blot på denne smukke pude i et nyfortolket ethnobotanisk tryk fra William Morris, mixet med en sart lavendelgrå velourpude fra Little Luxury Home.

Her har vi så mixet med størrelserne; aflang møder kvadratisk.

 

  

RPL ParfumsSkab en afslappet og luksuriøs stemning med et af disse lækre duftlys fra RPL. De indeholder rene æteriske olier, og netop den viste duft leder tanker hen på en sensommer have med en mild duft af jasmin og et strejf af fyldig musk. Vi har flere varianter så kom ind i butikken og vælg din favorit.
 
 
 
 

Flet i nye former


Til efteråret skal der bestemt lys i lanternerne - både ude og inde! Disse smukke lanterner fra OiSoiOi findes i 3 størrelser og er super fine både sammen og hver for sig.
 
 
 

Måske har du ikke tænkt over det, men dette indlæg har i høj grad handlet om kontraster: lys eller mørk, ensfarvet eller blomstret, aflang eller kompakt, sødme eller basisk? Det er spændende at blive udfordret på sanserne og synet, og det sidste er lige præcis hvad Society har gjort her.

Almindeligvis er vaflet vævning i bomuld eller hør, men italienske  Society afprøver konstant nye vævemetoder og grænser for hvad som kan lade sig gøre. Resultatet er denne fantastiske "Nid" plaid - vaffelvævet i uld gør plaiden både varm, elastisk og fyldig. Brug den i fodenden af din seng eller til hygge i sofaen - den er ihverfald perfekt til en efterårsaften.

 

 


 

Uanset hvad du gør, så gå årets hyggeligste sæson i møde med masser af dejlige nyheder fra La Maison, velkommen indenfor.
 
Kærlig hilsen,
Helle

 

 

 


Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!