SIDSTE NYT FRA DESIGNERFRONTEN

Det er så lækkert at lade sig inspirere og se hvad der rører sig! Vi har tidligere været der nede et par gange og det er ligesom at blive kick startet – jeg bliver fuld af ideer og energi.

På messen og navnlig i Brera området, hvor alle de nyeste designere og de lidt mere trendy udstillinger foregår, er fantastiske. Jeg glæder mig til at holde øjnene åbne og se hvad der sker.

Samtidig er Milano jo en fantastisk by, hvor man får både historiens vingesus og de aller største trends serveret, så….

 

I år udstillede MOS-Design igen på messen, og det var på selvsamme messe for år tilbage vi mødte dem første gang. De laver de lækreste borde og overflader. Alt sammen håndlavet og helt unikke – lige sådan som vi kan lide det.

MOS – designs borde er i butikken og du kan også finde dem HER 

 

 

        

 

 

Står du og mangler en skøn sofa, så er OTTO Air måske lige noget for dig. Sofaen er dansk designet men produceres i Italien. 

Du sidder fantastisk i den, på en hynde stoppet med dun og koldskum. Alt betræk kan tages af og vaskes/renses, og sofaen kan fås i et væld af stoffer og farver. Du kan endda komme med dit eget stof og får det betrukket på. Sofaen kan fås i alle størrelser og der findes også en pouf der måler 85x85.

 

 

Vil du have mulighed for at ”flyde” lidt mere i din sofa, så skal du vælge model OTTO. Den er lidt dybere end OTTO Air, men kan laves i samme stoffer og masser af farver. OTTO har ”skørt”, så benene er skjult. Se OTTO her. 


Belysningen skal da heller ikke mangler, vi forhandler som bekendt Gallotti&Radice, som laver smukke og meget enkle lamper. Der er lamper til et hvert behov. En enkelt glaskuple eller mange, igen alt efter behov og sted. Gallotti&Radice laver også meget smukke møbler, barskænk, sofaer stole, glasborde mm.

 

              

Se lamperne fra Gallotti&Radice Bolle Sola (vist ovenover) i butikken eller se den HER online.

 

 

Af andre lamper vi også forhandler, er skønneIL FANALE. Igen er det enkelt og utrolig udtryksfuldt. Kom og se det store udvalg i butikken.

  


Sidst og ikke mindst er der SOCIETY LIMONTA, der med deres sikre sans for farver, texturer og stil. Deres flagship store i Milano er bare et besøg værd, og her har de naturligvis hele den store kollektion. Her kan vi inspireres til sammensætninger af puder, sengetøj, plaider og farver og mønstre vi ikke har set før, men heller ikke troede kunne passe sammen. 
Her er der også mulighed for at hygge sig i deres lille baggård.

 

Vi har fået den nye kollektion fra Society i butikken, så kig bare ind !

 

Et par dage i Milano flyver hastigt af sted. Med fokus på butikken, nye varer på webshoppen og sol og sommer i Danmark, skal vi til at gøre terrassen klar med kurve, sommerhynder, krukker og meget mere. Følg med på bloggen når vi er til: Klar til Rosé – sol og sommer!

 

Bedste hilsen

Helle


 

 Hvis du vil læse mere om de sidste nye tendenser fra Milano, så klik her.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!