FULD FART PÅ EFTERÅRET

Thju hej hvor det går, fuld fart på ….

 

Sommeren er brugt til at lade op og gøre klar til et efterår, hvor der kommer så meget fokus på bolig og indretning af bolig, hos La Maison.

 

Efter at have lavet en ny styling af butikken, fået en masse nye varer er det indretning og farver vi har fokus på.

 

Vi har fået så mange smukke stofprøver hjem i farver og kvaliteter der er en fryd…

Velour er stadig en spiller på banen, men andre stoffer trænger sig på, hør og uld i varme smukke farver, tern, og andre mønstre ligeledes, så kom ind og se vores store udvalg på stoffer til møbler, tæpper og gardiner.

 

 

JAB er et af vores nye brands, de er vildt dygtige til tæpper, stoffer og møbler. Vi har valgt at have mest fokus på deres tæpper og stoffer, så vores egne møbler og den stil vi står for, kan nu alle leveres med JAB stoffer.

 

Tæpperne fra JAB er et helt univers for sig, der er mange og meget forskellige er de – én ting er dog til fælles, kvaliteten er i top. Der er alt lige fra sisal, uld til det blødeste hoteltæppe.

Alle tæpper kan leveres efter det mål du ønsker og de findes næsten alle, i et hav af farver.

 

I dette indlæg, har jeg fokus på soveværelset. Vi har nu mulighed for at lave sengegavle og polstrede senge, lige sådan som du vil have det. Vores sengegavle er yderst nemme at montere og du kan få dem i lige den farve, størrelse og det stof du vil have.

 

Soveværelset skal danne rammen i det rum, hvor du lader op og får energi til din vågne tilstand. Der må gerne være hyggeligt og rart at være.

Så det handler om stemning, farver  samt meget om, hvilke møbler der skal være i rummet ud over sengen.

Et soveværelse kan sagtens være enkelt, lækkert og hyggeligt, alt efter farve og materialer.

Oftest er vi jo nøgne i et soveværelse og det gør os lidt ”sårbare”. Derfor må stofferne gerne være bløde og lydabsorberende. Farverne kan samtidig godt være lette og lyse, men også dunkle og mørke farver er et godt valg. Det handler også om hvilket lys der i øvrigt er i rummet og hvilket udtryk man ønsker.

Farver er mange ting og det afhænger helt af rummet og det du ønsker, så tag en snak om det med os.

 

Her er lidt forskellige udtryk og muligheder for valg til soveværelset. Indretningen og farvevalget er alle lavet specielt efter kundens valg.

 

Farver er mange ting og det afhænger helt af rummet og det du ønsker, så tag en snak om det med os.

 

Ønsker du at vi hjælper til med indretningen så book en tid – tlf. 40 26 23 72

- Vi har travlt og der er næsten fyldt helt op i kalenderen  til og med oktober – så kontakt os NU, så vi kan få et møde planlagt.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!