NEW YEAR - NEW NEUTRALS

Januar måned byder på mange overvejelser og planlægning. Jeg er ved at planlægge hvilke messer jeg skal på, og hvilke nyheder vi skal kigge nærmere på. Så der er fokus helt fra starten af året.

Der er allerede købt ind til foråret fra Society og i kan godt glæde jer – som altid smukke farver og de skønneste kvaliteter.

Det samme har vi gjort fra Guaxs – de er mestre i glas og mange af de nye ting fra dem, er næsten kunstværker, som kan fyldes med grene, buketter – men som også bare kan stå solo – uden noget, for de er noget i kraft af sig selv. Som nyhed har vi indkøbt meget smukke glas hurricanes.


Farverne i det kommende forår bliver meget harmoniske – de er dæmpede, pastel igen og lidt douce og så er der alligevel lige en enkelt, der har fuld knald på.

 

Farverne i boligen er helt op til dig. Du kan forandre det du har, med meget få virkemidler. Puder, plaider og glas – kan forvandle dine rum.

Vil du gå lidt mere i dybden, så er tæpper og gardiner også virkelig noget der kan forandre en bolig. Vi har faktisk mange muligheder for at finde de helt rigtige løsninger til dig, både med tæpper og gardiner. Vi gør det ikke svært – Kom og hør lidt om vores enkle løsninger, så er du hjulpet på vej, så du kan træffe en beslutning.

 

Skal rummet eller huset have den helt store make over, så er det maling – og vi ved alle godt, at den rigtige farve på væggen ikke kun er hvid eller???

 

Book en tid, hvis du vil have en snak om muligheder – se hvad vi tilbyder når du skal lave om.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!