Så er året vist skudt igang!


 

Lige hjemvendt fra Maison Object i Paris – og mit hoved er nu fyldt med masser af indtryk og masser af ideer, begynder at tage form.


Der er ingen tvivl om, at vi går mod lysere tider, i bogstaveligste forstand. Jeg syntes jeg har fundet nogle super fede nye ting, som jeg glæder mig til at kunne præsentere i butikken her i foråret.

 

Det er dels ting vi ikke har haft før og dermed nye brands, men selvfølgelig også nyheder fra vores kendte gode brands og leverandører som vi har samarbejdet med i mange år. Og ja, jeg kunne blive ved med at fortælle, men jeg må holde jer lidt i spænding endnu.

 

Tendensen fra messen er helt klar – tingene bliver lysere og lettere i materialer og udtryk. Der kommer masser af natur ind i boligen igen – natur materialer og planter, er det der kommer til at skabe de nye boliger. Der er ingen tvivl om, at det skal være kvalitet, ordentligt og bæredygtigt design og produktion. Så alt i alt, er det meget godt i tråd med det, vi har arbejdet os hen imod gennem et langt stykke tid.


Vi har en del ting i gang, men vi holder det for os selv, lidt endnu. Er vi lidt hemmelighedsfulde? – ja, det er vi. Følg med her på bloggen og på instagram.


 

Her og nu, skal vi have gjort plads til alle nyhederne og det gør vi med at fortsætte   U D S A L G E T.
Der er masser af fede varer nedsat med -50% eller mere. Der er rigtig mange lækre ting og for hver en smag, så kig ind – vi giver gerne en kop kaffe.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!