TID TIL FORANDRING?

Skagen/Aarhus…. Aarhus/Skagen

Tak, for de mange besøg og søde ord jeg fik, da jeg åbnede vores butik på Sct. Laurentii Vej 21 i Skagen. Jeg er meget glad og taknemmelig.

Vi er blevet modtaget godt i Skagen og har haft rigtig mange besøg af vores faste kunder, som har tilbragt påskeferien i det Nordjyske eller på "Toppen".

Fra 1. Maj vil I kunne møde Helle Møller i butikken i Skagen. Helle Møller vil være i butikken til daglig og vi vil begge være der i helligdage samt de weekender der er i forbindelse hermed.

Helle er skawbo og med hendes flair for indretning og god stil, er du i gode hænder. 

 

 

Aarhus/Skagen

I butikken i Aarhus vil 2x Christina og Natasja gøre alt det bedste de kan for at indfri jeres ønsker og i de fleste af hverdagene i maj og juni, vil jeg være i butikken også. Jeg vil gøre alt hvad hvad jeg kan for at tilgodese begge butikker.

 

Tid til en "make over”?

Der er for alvor kommet gang i indretninger af både private hjem, sommerhuse og virksomheder. Så ring gerne for at aftale et uforpligtende besøg – se mere på vores hjemmeside 

Sommeren nærmer sig, studenterfester, bryllupper og med alt hvad der hører til. Vi har masser af hurricanes, lanterner, vintage champagneglas, champagnekølere, havemøbler, lækre kurve og meget mere der passer til en skøn fest samt sol og sommer både ude og inde.

  

 

 

Glæder mig til at se Jer, velkommen ind i butikken både i Latinerkvarteret og i Skagen

Kærligst Helle

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!