NYE FARVER I DIN BOLIG OG INDRETNING

Når jeg er ude og indrette boliger, er det vigtigt for mig og det færdige resultat, at jeg kan ”mærke” de mennesker som bor der eller skal bo i boligen. Uanset om det er enkelte rum som entre, stue, køkken eller det er et helt hus. For at projektet kan blive en succes for begge parter, er det meget vigtigt at jeg forstår de behov som haves og kan ”afkode” deres ønsker. 

Fra idé og frem til det færdige resultat er der en proces som skal gennemarbejdes. Det gælder også den proces som kunden skal igennem. Nogle gange kan der være langt fra tanke til handling; og tør man springe ud i det? Der skal træffes valg og det kan være svært at gå fra hvide vægge til støvede blå, hvis ikke man kan se det for sig. 
Derfor bruger jeg/vi et ”mood board” og masser af prøver på puder, stager, tæpper, gardiner mm – for at det bliver visualiseret bedst muligt og meget mere sanseligt.

 

 

ALT ER MULIGT


Du kan få det hele i La Maison -  vi kan faktisk levere stort set alt hvad du behøver, fuldstændig skræddersyet til dig og din bolig. Møbler i de stoffer og farver som du vil ønsker;  sengegavle, sofaer, stole, pouf, taburetter mm. Endvidere har vi et stort  og alsidigt sortiment i sideborde og spiseborde.

Gardiner kan fåes i 4 forskellige stoftyper og i et væld af farver. Det hele er simpelt - nemt at tage det rigtige mål og gardinerne kommer færdige, lige til at hænge op. Vi har også gardinstængerne,  3 valgmuligheder –  vi har gjort det så enkelt som muligt for dig at træffe beslutningen.
 

 
Gulvtæpper lavet nøjagtig i det mål du ønsker -  i to forskellige kvaliteter og i 48 farver .
 
Lamper både til loft, bord og gulv – fra flere forskellige leverandører. Vi har også vintage bordlamper, antikke lysekroner etc – så du kan få den løsning der passer dig og din bolig.
 
"Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille"

Ovenstående er vores motto og vi mener det virkelig, vi hjælper dig gerne uanset størrelsen af opgaven. Vores indretningsteam består af kompetente folk, der har indretning som passion og som har indrettet masser af hjem i mange år.  Book en tid hos Mette, Morten eller Helle.
 
Vi kan nå det endnu – hvis du skal have lavet om inden JUL.

 

Julen begynder at banke på!


Vi har allerede fået masser af antikt julepynt hjem og det er så smukt – jeg glæder mig til at vise det for jer.

Så har vi endvidere, traditionen tro, også masser af natur pynt, og det begynder at dufte af gran, kogler og juleknas fra Fredag d. 10. november og hele weekenden byder vi velkommen til 
Juleinspiration 2017.

 

Kig ind til os og se alt det, du bare må eje!

Vi glæder os til at se jer!


 

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!