FLYTTEUDSALG

10 år i Latinerkvarteret er gået

Når jeg tænker tilbage på de seneste 10 år, så har de været fyldt med masser af skønt og smukt interiør, søde kolleger og leverandører og de sødeste kunder, der loyalt har bakket op om La Maison og mig. For det er jeg er fuld af taknemmelighed.  
 
Jeg har knoklet, personalet har knoklet – og der har været "ups and downs" – men det har været det hele værd! I dag er jeg stolt over at jeg holdt ud, og at min familie i særdeleshed, har troet på dét jeg har kæmpet så hårdt for. Jeg er dem alle dybt taknemmelig. 
 
Som man kan se i bybilledet og især også læse om i aviserne, så er det hårde tider for de fysiske butikker. Hele detailbranchen er under pres for kunderne har ændret købsadfærd i en stigende grad og faktisk er det sket på så kort tid, at mange butikker ikke har nået at omstille sig.
 
Jeg har arbejdet med mange tanker over en længere tid. Men en tanke blev ved med at trænge sig på – ville La Maisons kunder kunne tænke sig  et boligunivers, hvor de i ro og fred kunne se på smukke og gedigne ting, god stil og i lækker kvalitet, tage på ”tur” og på opdagelse en søndag, med mand og børn, fordi nu skulle de finde en lækker sofa, have nye krukker til haven eller en gave til tante Oda? – og ville La Maisons kunder gerne kunne slippe for RUSH Hour i Aarhus C – og slippe for at lede efter parkeringsplads, men blot kunne parkere gratis lige uden for døren? 

Mit svar på disse spørgsmål er JA – det tror jeg godt at La Maisons kunder godt vil.....


Så derfor har vi fundet dette fantastiske sted og det skal være mig en stor glæde at byde jeg velkommen på Herregården Thomasminde og til La Maison.
.
.
Vi åbner den 3. april kl 11.00 - 18.00 på Hæstvej 46B, 8380 Trige - men læs mere om dette i det næste blogindlæg.
 
 

-  KOM OG GØR ET KUP!  -

Gå derfor ikke glip af vores slutspurts og oprydningsudsalg i det ”gamle” La Maison, Studsgade 10.
 
Fra og med Mandag den 9.marts -14.marts, holder vi nemlig FLYTTESALG 

Kom og TØM butikken.
Sidste dag; lørdagen den 14. Marts, giver vi et glas bobler og siger på gensyn
i de nye lokaler i Trige.
 
Der er rigtig gode ting til vanvittige priser – EKSTRA 10% på alle i forvejen nedsatte varer. 
  DU SPARER MINIMUM 60%
 
Reoler, borde, puder, plaider, glas, karafler, tasker, tæpper, sengetøj,
lanterner og lampeskærme, og meget mere.

KOM OG TØM DET HELE!


Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!