TID!

Tid, er i dette forår blevet noget helt andet, end vi troede. Tid til hinanden, til dem vi kender og til dem vi ikke kendte før end nu! Tid til nærvær og til at rykke sammen på afstand!

Tid til fællessang og til at være meget mere i vores bolig end vi måske før har været. Tid til arbejde og tid til at få ”ordnet” og måske lavet noget af det, vi har skubbet foran os.

Tid til at få lidt forandring ind i boligen, nu hvor den repræsenterer mere end bare et hjem i disse dage, men også er børnepasnings facilitet, klasseværelse, efter skole oase og homeoffice, gym mm.

- måske er det netop nu tid til lidt forandring, så hverdagen i "skole og på arbejde" adskiller sig fra fritid og weekend?

 

Vores nye showroom på Herregården Thomasminde, Hæstvej 46B, Trige  - giver inspiration til at kunne forandre netop din bolig. Her har vi tid og plads, til at kunne inspirere og vejlede dig! 

Vi slår portene op den 16/4, kl 11.00 og byder alle velkommen indenfor, nyd de smukke lokaler og et lille glas rose.

 

Også i butikken i Skagen giver vi inspiration og masser af bud på lækre boligtrends! 

Mangler du vejledning eller en idé, så tøv ikke. Book en tid på tlf. 40262372, så finder vi tid til at se på det sammen. 

 

*  *  *


Af flere årsager har det og er det tid til være mere udenfor, og derfor har vi fundet de smukkeste franske krukker, som kan tåle det danske klima og som holder år efter år. Det er bæredygtigt – for tingene skal kunne holde!

 

Når man ser nogle af modellerne på de smukke krukker, føler man næsten at tiden har stået stille, men Terres d'Albine har netop specialiseret sig i det gamle håndværk og følger de gamle traditioner. 
Det er 6. Generation i samme familie som driver virksomheden, så her er der brugt masser af tid på at finde den helt rette måde at fremstille disse skønheder på.


Jeg glæder mig at vise jer dem i mit showroom på Herregården Thomasminde, Hæstvej 45B, Trige

Krukkerne kan du også finde på vores webshop.

 

VI vil glæde os til at bruge tid sammen med dig i vores showroom/butikker

Helle Koch Mathiasen

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!