"SHAKEN NOT STIRED"
Denne kendte sætning udløser billeder af glamour og elegance, og derfor elsker jeg at blande mine egne cocktails
- men ligesom alt andet skal det gøres med de rigtige "redskaber". Vi har samlet en faktisk kollektion af luksuriøse
shakere, isspande, festlige longdrink- & cocktailglas, tunge krystal whiskey tumblers.
hjemmeside - men ihvertfald skal du ikke snydes for en super jule cocktail med rosmarin, kardemomme og gin.
Grapefrugt & Kardemomme GinFizz
Denne festlige cocktail er super nem at lave, den tager dog et døgn da gin'en skal trække i kardemomme natten
over. Lad dig dog ikke afskrække, ikke blot er den nem at lave den er også frygtelig vanedannende, selvom den
ikke er shaken :-)
Gin og Rosmarin sirup
Bland gin og kardemomme kapslerne i et lille glas, hvor låget er kan skrues godt fast. Lad stå i 24 timer. I en lille
gryde blandes sukker, vand og rosmarin og lad det simre indtil sukkeret er opløst. Tag det af blusset og lad det køle
helt af. Tag rosmaringrene op af gryden og hæld siruppen over på et glas eller i en lufttæt beholder. Siruppen kan
holde sig i op til en uge i køleskab.
Cocktail
60 ml rosmarin sirup
90 ml gin
120 ml grapefrugt juice
splash af prosecco
friske rosmarin grene (top snipperne)
grapefrugt skræl
Put is i glassene og hæld op igennem en si, direkte i krystalglassene, derefter splasher du lidt prosecco (gerne
til kanten) dekorer med rosmarin og grapefrugt skal.
Cheers, Helle