SHAKEN NOT STIRED

"SHAKEN NOT STIRED"

Denne kendte sætning udløser billeder af glamour og elegance, og derfor elsker jeg at blande mine egne cocktails
- men ligesom alt andet skal det gøres med de rigtige "redskaber". Vi har samlet en faktisk kollektion af luksuriøse
shakere, isspande, festlige longdrink- & cocktailglas, tunge krystal whiskey tumblers.

  

  

 

Kom ind i butikken og se selv om ikke du selv skal ryste en cocktail i aften, eller du kan se priser på vores
hjemmeside - men ihvertfald skal du ikke snydes for en super jule cocktail med rosmarin, kardemomme og gin.

Grapefrugt & Kardemomme GinFizz

Denne festlige cocktail er super nem at lave, den tager dog et døgn da gin'en skal trække i kardemomme natten
over. Lad dig dog ikke afskrække, ikke blot er den nem at lave den er også frygtelig vanedannende, selvom den
ikke er shaken :-)

 

Gin og Rosmarin sirup

1 kop gin
6 kardemomme kapsler
1 kop sukker
1 kop vand
2 rosmarin grene

Bland gin og kardemomme kapslerne i et lille glas, hvor låget er kan skrues godt fast. Lad stå i 24 timer. I en lille
gryde blandes sukker, vand og rosmarin og lad det simre indtil sukkeret er opløst. Tag det af blusset og lad det køle
helt af. Tag rosmaringrene op af gryden og hæld siruppen over på et glas eller i en lufttæt beholder. Siruppen kan
holde sig i op til en uge i køleskab.



Cocktail

60 ml rosmarin sirup
90 ml gin
120 ml grapefrugt juice
splash af prosecco
friske rosmarin grene (top snipperne)
grapefrugt skræl

Når du skal lave cocktailen; hældes sirup, gin og grapefrugt juice hen over isen i en cocktail mixer og rør rundt.
Put is i glassene og hæld op igennem en si, direkte i krystalglassene, derefter splasher du lidt prosecco (gerne
til kanten) dekorer med rosmarin og grapefrugt skal.

 

Cheers, Helle