SIDSTE NYT FRA DESIGNERFRONTEN

Salone de Mobile, verdens største møbelmesse i Milano, er lige overstået og her er lidt inspiration.

COLOUR ME HAPPY

Du skal turde....

Foråret er på vej, det pibler frem alle steder, med alt det vi længtes efter lige nu; forårsløg og blomster i haven. Det nye forårstøj i lette materialer og glade lyse farver, smukke negle i pangfarver dikteret af Chanel.

HVAD DER ER SPARET, ER TJENT!

Gå ikke glip af muligheden for at gøre kup, der er ekstra store nedsættelser at finde på disse mærker.

BACK TO THE FUTURE

Wup, wup – vi er lige ved at have glemt at det lige har været jul og nytår! For præcis 8 dage siden , havde vi den 1. Januar og jeg tænkte - hold da op et helt nyt år, 365 ubrugte dage – det føltes næste som uendeligt!

SHAKEN NOT STIRED

Det er et eller andet afsindigt festligt ved at ryste sin egen cocktail....

ELEGANCE OG NATUR OGSÅ I JULEN

I den nyeste udgave af livsstilsmagasinet Villa kommer du med indenfor hos Helle, og kan se hvordan hun pynter op til jul.

FUNKLENDE JUL 2017

Altid på denne tid af året, har jeg søgt længe efter den helt rigtige sammensætning af julepynt til butikken. Det gælder naturligvis også i år.

ENDELIG JULE PREMIERE !

Den sidste uge har vi været fuldt beskæftiget med at gøre klar til idag - vi har samlet gran, mos og kogler, bundet kranse, pyntet op og dekoreret på livet løs og til langt ud på natten, så vi idag kunne slå dørene op på Mortensaften - hvor julen begynder i LaMaison!

NYE FARVER I DIN BOLIG OG INDRETNING

Når jeg er ude og indrette boliger, er det vigtigt for mig og det færdige resultat, at jeg kan ”mærke” de mennesker som bor der eller skal bo i boligen. Uanset om det er enkelte rum som entre, stue, køkken eller det er et helt hus. For at projektet kan blive en succes for begge parter, er det meget vigtigt at jeg forstår de behov som haves og kan ”afkode” deres ønsker.

KONTRASTFYLDT EFTERÅR

Velour, bløde strikplaider og puder.