Eberhart Furniture

Eberhart Furniture er et nyt dansk brand grundlagt af fætrene Rune Vigil og Esben Christoffersen i 2014. Filosofien i Eberhart er at producere møbler, hvor naturens rå materialer tæmmes og blandes i stramme, rene linjer uden at materialet mister sit oprindelige udtryk.

Eberhart producerer møbler i stærke og funktionelle materialer, som ældes og patinerer med ynde.
Eberhart har prioriteret at etablere et lokalt produktionshus på Sydfyn, hvor alle Eberhart møbler tager sit udspring. I produktionen af det enkelte møbel sætter Eberhart en ære i at finde underleverandører, som har optimale arbejdsbetingelser, og som nyder at lægge kvalitet i udførelsen af sit arbejde.
Eberhart blev grundlagt af fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen i 2014.
Frøene til Eberhart blev sået i den lille by Tulstrup ved Ry, hvor fætrenes bedstefar lærte fra sig af sine egenskaber som velanskrevet arkitekt og tømrer.

Esben og Rune tilbragte alle skoleferier i Tulstrup med endeløse timer i det velassorterede træ-værksted. Skoleferierne i Ry var et frirum for Esben og Rune og resten af fætter/kusineflokken, hvor der blev leget i den smukke natur eller arbejdet i værkstedet dagen lang. I etableringen af Eberhart har fætrene bragt dette frirum, legen, indsigten og kundskaberne med sig

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!