Geismars

Geismars Væverier er en dansk virksomhed grundlagt i København 1866. Geismars designer, fremstiller og sælger sengetøj, nattøj, dyner og puder samt beslægtede produkter i en uovertruffen kvalitet til sove- og badeværelset.

Geismars Væverier leverer boligtextiler, herunder sengetøj, dyner & puder, loungewear, håndklæder, plaider og duge i klassisk design og af højeste kvalitet. Der stilles høje krav til materialerne og der gåes aldrig på kompromis. Alle Geismars produkter findes i standardstørrelser og de fleste kan bestilles i specielle mål. Geismars forener en over 150 år lang tekstiltradition med en forkærlighed til klassisk, dansk design.

I dag produceres de fleste metervarer hos de bedste væverier i Italien efter Geismars egne specifikationer – både med overlevne og nyudviklede designs.

En systue i Portugal står for at sy det meste til færdige produkter. Sortimentet består i dag, udover sengetøj og enkelte klassiske duge og servietter, også af dyner og puder, nattøj, en frottéserie, og plaider.

Geismars anvender udelukkende egyptisk bomuld til deres sengelinned, dynebolster og frotté, i bestræbelserne på at skabe det ypperste.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!