IL Fanale

Historien om IL Fanale starter i 1979, da Fausto Dalla Torre og hans kone Luisa Martin besluttede at påbegynde en ekstraordinær rejse med lidenskab og hårdt arbejde. Med udgangspunkt i deres mangeårige erfaring med at arbejde med traditionelle metaller grundede de virksomheden i hensigt og med vilje til at producere unikke og originale lamper af højeste kvalitet.

Dedikation, beslutsomhed og engagement er de kvaliteter, der gør Il Fanale, til hvad det er i dag: en vellykket håndværksvirksomhed, der arbejder i belysningsindustrien, kendt i Italien og i udlandet.
En historie om lys og passion - at udgangspunktet for hvad der nu er et firma, der repræsenterer håndværk og Made in Italy i verden, er familien: mennesker, partnere og medarbejdere med de samme idealer drevet af passion for arbejde, engagement og en åben dialog med firmaet og med dem der arbejder der. Succesen for Il Fanale skyldes i stor grad mængden af ​​ressourcer, der er en del af virksomheden.

Bagved produktet er der mennesker. De, som arbejder i dag i virksomheden, ved at de er en del af en historie der skrives hver dag, født for 35 år siden og det repræsenterer tradition og det italienske håndværk i verden. I dag ledes selskabet af Fausto Dalla Torre og Luisa Martin, ledsaget af deres børn Marzia og Tomas.

Ønsker du at modtage vores NYHEDSBREV
så tilmeld dig her!