Boligindretninger hos LaMaison

Indretning og styling

Når vi indretter eller renoverer, lytter vi meget til kundens individuelle ønsker og behov. Vi ser den familie som bor på det sted. Derved integreres det funktionelle med det æstetiske.

På den måde bliver det et personligt hjem med sjæl og liv, hvor kunden kan genkende sig selv og netop føle sig "hjemme". Særlige detaljer, er med til at give karakter og det er de små ting, der skaber helheden og former et hjem. Farver, stilarter og materialer skal balanceres til en rar og unik atmosfære.

Vi blander gerne nyt med gammelt, så det i sin helhed giver et mere moderne udtryk. Det klassiske i form og stil blandes, så det bliver en mere utraditionel helhed.

Et hjem må gerne have kontraster, det skaber spænding i indretningen. Det er i kontrasten stilen skabes. Vi har fokus på komfort, uden at gå på kompromis med æstetikken, og arbejder altid med kvalitetsmaterialer, der holder i længden.

Vi har et stort netværk af leverandører og elsker at finde ting, som måske netop bliver den detalje, der fuldender dit nye hjem. Vi har erfaring med specialfremstillede møbler, og arbejder gerne med arkitekter og håndværkere om helstøbte løsninger der tilpasses hjemmet - og ikke omvendt.

Vi indretter virksomheder, restauranter og hoteller. Alle med et personligt islæt, så gæster og kunder vil føle sig i trygge og "hjemlige omgivelser fra start til slut - det giver en god relation, som man gerne vender tilbage til.

Kontakt os på email info@lamaison.dk eller book en tid på 40262372

Seneste referencer: Ghrelin, Gourmet Restaurant, Aarhus Ø
Private hjem i Hinnerup, Vejle, Gilleleje, Farum, Risskov
Viby og Aarhus
Sommerhus i Kandestederne, Skagen og Blokhus