MADE by HAND

Made By Hand er et dansk design brand med en passion for håndværk og tidløse raffinerede produkter - der tilbyder en følelse af harmoni og komfort i hverdagen.

I Made By Hand, er vi inspireret af mange skandinaviske håndværks traditioner og stilarter, - en vifte af muligheder for at udvikle autentiske og holdbare designprodukter. Made by Hand overtog i 2016 brandet Lindholdt2014 og produktion af "Petite Machine", da de delte kærlighed og passion for det gode håndværk og design.

Alle håndlavede design produkter er fremstillet af lokale håndværkere - i Danmark og i udlandet. Vi hylder den lokale kulturelle erfaring og ekspertise til at designe og skabe produkter i hånden.
Den kreative oprindelse Made By Hand er eksemplificeret ved den klassiske originale danske værksteds lampe fra 1950'erne designet af A. Wedel-Madsen. I stil, udtryk og funktion er værksteds lampen det der forener moderne designs værdier.

I 1950'erne, blev "værksteds lampen" blev brugt til at yde den nødvendige lys til kunsthåndværkere i værkstedet, - passioneret og meget stolte af deres dybe forståelse af materialer, teknikker, og største opmærksomhed for detaljer.

Petite Machine lamperne er designet af Brødrene Martin og Flemming Lindholt i 2014.