INDRETNINGER

Når vi indretter eller renoverer, handler det om at lytte til kundens individuelle behov og se den familie som bor der. Dermed integreres det funktionelle med det æstetiske og derved skabes der et personligt udtryk.

På den måde bliver det et personligt hjem med sjæl og liv, hvor kunden kan genkende sig selv og netop føle sig "hjemme". Særlige detaljer, er med til at give karakter og det er de små ting, der skaber helheden og former et hjem. Farver, stilarter og materialer skal balanceres til en rar og unik atmosfære.

Vi blander gerne nyt med gammelt, så det i sin helhed giver et mere moderne udtryk. Det klassiske i form og stil blandes, så det bliver en mere utraditionel helhed.

Et hjem må gerne have kontraster, det skaber spænding i indretningen. Det er kontrasten stilen skabes. Vi har fokus på komfort uden at gå på kompromis med æstetikken, og arbejder altid med kvalitetsmaterialer, der holder i længden.

Vi har et stort netværk af leverandører og elsker at finde ting, som måske netop bliver den detalje, der fuldender dit nye hjem. Vi har også erfaring med specialfremstillede møbler, og arbejder gerne med arkitekter og håndværkere om helstøbte løsninger der tilpasses hjemmet - og ikke omvendt.

Book en tid på 40262372

Om La Maison

La Maison er en interieur butik, hvor vi udover vore produkter også gerne vil give en oplevelse. Vi gør vort yderste for at yde god kundeservice.
Vores unikke ting er håndplukkede, hvilket betyder at vi kan fortælle om tingenes historie. Alle vores leverandører er nøje udvalgte. Vi bestræber os på hver eneste dag, at have den rette kombination af varer som passer ind i vores univers. Vi går ikke på kompromis med stil og kvalitet.

La Maison er en levende butik , alt i butikken er til salg.
Vi ønsker at vore kunder kan dvæle lidt ved det æstetiske og det helt enkle. Stemningen i butikken og de ting vi har, bygges op af en kombination af stil, æstetik, ro, enkelhed og ikke mindst det personlige. Det er levende mennesker der skaber et hjem og det er også levende mennesker, der skaber atmosfære i en butik.

For os er det vigtigt, at give dig muligheder i dit valg til indretning. Et hjem kan ikke købes eller kopieres, det skal skabes!

Inspiration til butikken finder vi rundt om i verden på rejser, i magasiner og på messer.
Vi er en High-end butik, med fingeren på pulsen og vi holder hele tiden øje med de nyeste tendenser.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.
Helle Koch Mathiasen