Relove and Roses

Mia Staunsager er kvinden bag Relove and roses. Hun er uddannet designer og har mange års erfaring inden for design, mode og håndarbejde – og med masser af kærlighed til faget.

Mia har altid elsket at bruge sine hænder i arbejdet med tekstiler. Det er noget, hun stadig prioriterer og værdsætter i dag i sit redesign-arbejde. Relove and roses genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

“Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder og genbrug. At gå på opdagelse og finde de fineste ting, der kan få et nyt liv og måske en helt ny funktion.” Udtaler Mia Staunsager
Udover passionen for æstetik og design har Mia en stor passion for genbrug.

Et gengbrugsfund var netop begyndelsen for Relove and roses. Det hele startede med en kimono, som Mia fandt i en genbrug. En kimono i det smukkeste silke, som hun syede om til farverige, feminine hårbånd.

Et hårbånd blev til flere.

Og hårbånd blev til tasker, makeup-punge, hårelastikker og atter flere redesigns.

I dag er Relove and roses et bæredygtigt univers, der skaber, redesigner og forvandler tekstiler, der ikke fortjener at gå til spilde. Relove and roses upcycler og bygger på tanken om REuse, REmake og RElove.