Super Elixir - Alkalising Greens

Super Elixir - Alkalising Greens

THE SUPER ELIXIR™ Alkalising Greens er resultatet af flere års forskning og udvikling. Den kendte fotomodel Elle Macpherson og hendes læge dr. Laubscher havde som mål, da de etablerede WelleCo, at udvikle et kosttilskud som kunne bringe kroppen i balance, så kroppen forblev stærk og sund og som var enkelt og let at indtage.
Kosttilskuddet er unikt på helsekost markedet i dag. 

Super Elixir - Alkalising Greens, består af 42 forskellige super foods, mineraler og vitaminer.

Du rører 2 tsk fulde Super Elixir Alkalishing Greens op i et glas vand og drikker det - enkelt og let! ( det smager IKKE grimt) 

Efter 2-3 uger vil du kunne mærke en tydelig forandring. Super elixir Alkalishing Greens påvirker 11 områder i kroppen, herunder fordøjelses systemet.

Din mave er i orden, du får mindsket din sukkertrang, der er ting som du måske spiste meget af før - som du ikke længere spiser, eller du kan mærke at mængden af det er nedsat.

Du vil efter et stykke tid kunne mærke og se forskel på din hud,negle og dit hår.

Du vil føle dig sundere og stærkere.

THE SUPER ELIXIR™ Alkalising Greens er kulminationen på flere års forskning og udvikling. Det er den vision, Elle Macpherson og dr. Laubscher havde som mål, da de etablerede WelleCo. Kosttilskuddet er unikt på helsekostmarkedet i dag. Derfor er det blevet en verdensomspændende kult-bestseller. - See more at: http://nage.dk/produkt-kategori/super-elixir/#sthash.hjNlQzYN.dpuf

1.199,00 kr.